Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Hepafar 30cps
Hepafar 30cps
opiniile clientilor
Sensilab

Producător:

Sensilab

40,48 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

 Hepafar 30capsule
  

Hepafar este un produs pentru reglarea dietetică a funcției celulelor hepatice. Conține o combinație de fosfolipide naturale din lecitină de soia/ extract de anghinare și vitamina E. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Efectele produsului
reglează funcția celulelor hepatice
promovează pierderea în greutate
protejează celulele împotriva stresului oxidativ
previne acumularea excesivă de grăsimi în celulele hepatice

Acest produs este adecvat pentru toti cei care: au un ficat gras/au un stil de viață nesănătos/vor să scape de kilogramele în plus/se află adesea în condiții de stres/beau și fumează în exces/dorm prea puțin/au avut în trecut contacte sexuale neprotejate/au hepatită tip B sau C/
iau multe medicamente/consumă des alimente prăjite/ grase au dulci/doresc să-și detoxifice în mod intensiv corpul /au o valoare crescută a colesterolului/au o greutate semnificativ excesivă/nu fac suficientă mișcare/au în familie persoane care s-au luptat cu o boală de ficat
    

Ingrediente si mod de administrare
Fosfolipide:
Fosfolipidele sunt larg reprezentate în alimentele vegetale și animale/ fiind compuse din acizi grași saturați sau nesaturați. Funcția fosfolipidelor este de a neutraliza oxidanții intermediari generați în timpul procesului de neutralizare. În cea de-a doua etapă/ etapa eliminării/ toxinele neutralizate sunt eliminate din ficat prin rinichi în urină.
Anghinare:
Anghinare este un tratament dovedit științific pentru afecţiunile la ficat/ fiind și un ajutor eficient în problemele de indigestie. Conține hidrat de carbon inulină/ substanțe amărui de cinarin/ proteine/ substanțe minerale/ provitamina A și vitamina B. Ingredientele din frunzele de anghinare stimulează secreția de bilă/ vindecă celulele hepatice/ cresc fluxul de urină/ iar datorită faptului că este amară anghinare stimulează digestia.
Vitamina E:
Vitamina E este un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi și protejează membranele celulare împotriva daunelor pe care aceștia le produc. Vitamina E ne protejează organismul împotriva bolilor de inimă/ cancer și boala Alzheimer. Sursele cele mai bogate de vitamina E sunt soia/ porumbul și uleiul de măsline. Urmează nucile și diferite tipuri de semințe.

MOD DE ADMINISTRARE
Produsul contine 30 de capsule. Lauti 1 -2 capsule de două ori pe zi .Suplimentul se poate lua încontinuu/ fără întrerupere. Doza zilnică poate fi mărită în funcție de instrucțiunile medicului dumneavoastră

CONŢINUT
Substanţe active
în 1
capsulă

Fosfolipide  210 mg

Extract uscat din frunze de anghinare   20 mg
Vitamina E   6 mgIngrediente: lecitină din soia (210 mg fosfolipide)/ gelatină (capsule ambalate)/ ulei de soia/ glicerol (capsule ambalate)/ extract uscat din frunze de anghinare (Cynarae scolymus)/ apă distilată (capsule ambalate)/ acetat de DL-alfa-tocoferol/ coloranți: oxid de fier galben/ negru/ roșu AC.* (*colorant roșu AC: poate afecta negativ activitatea și atenția copiilor).

ATENŢIONĂRI:
Suplimentul nu înlocuiește un regim alimentar echilibrat și variat. Suplimentul nu se adresează persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Suplimentul nu este recomandat femeilor gravide și mamelor care alăptează. Suplimentul este sigur/ fără efecte secundare. În cazuri rare pot apărea reacții adverse/ precum greața și scaun moale. Produsul conține soia nemodificată genetic


Opinii despre Hepafar 30cps


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII