CEAI DE MACESE 100GR DOREL PLANT
Momentan acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Detalii
Fructele de m?ce? sunt apreciate pentru con?inutul lor bogat in vitamina C, ele auîn cantit??i mai reduse ?i vitaminele A, B1, B2, PP ?i K. Fructele de m?ce? sunt baza ceaiului e m?ce?, acestea con?inând acid citric, acid malic, pectine, tanin, uleiuri volatile, lecitin?, minerale cum ar fi calciu, magneziu , fier ?i potasiu. M?ce?ele sunt recunoscute în trepeutic? pentru efectele lor tonice ?i vitaminizante. M?ce?ele au efect vitaminizant, colalog ?i coleretic, ( stimuleaz? secre?ia ?i eliminarea bilei, prevenind litiaza biliar?) , vasodilatator ?i antiinflamator.
CONTRIBUIE LA:
Intern:
Sustine sistemul hepato – biliar, contribuind la mentinerea secreteiei normale de bila, intareste organismul fiind un bun vitaminizant.
– asigur? o bun? func?ionare a organelor interne
– tratarea vitaminozelor, enterocolitelor, litiazei biliare, litiazei renale, inflamatiei cailor renale sau biliare, insuficientei circulatorii periferice.
– confer? rezisten?? la r?ceal?
– înt?re?te imunitatea organismului f?cândul rezistent la boli
Mod de preparare:
Se pune 1 lingura de fructe in 250 ml apa clocotita, se lasa la infuzat 15 minute, se strecoara si se bea, neindulcit.
Mod de administrare:
Se beau 2 cani de ceai pe zi, dimineata si seara, cu 30 minute inainte de masa.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.