Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Nicorette Freshfruit 2mg 30gume
Nicorette Freshfruit 2mg 30gume
opiniile clientilor
Johnson & Johnson

Producător:

Johnson & Johnson

28,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Nicorette Freshfruit este folosit in tratamentul dependentei de nicotina prin satisfacerea cererii exagerate de nicotina si a simptomelor de intrerupere aparute in urma renuntarii la fumat:

vindecarea dependentei de fumat pentru fumatorii care vor sa se lase de fumat;
a ajuta fumatorii pentru abstinenta temporara in perioadele in care consumul tigarilor este imposibil sau nu este de dorit;
a ajuta reducerea consumului de tigari la fumatorii care nu pot sau nu doresc sa se lase de fumat.
Mod de administrare NICORETTE FRESHFRUIT 2 MG x 30 GUME:
Adulti: concentratia gumei de mestecat trebuie aleasa in functie de dependenta de nicotina a fumatorului.
Fumatorii cu mare dependenta si cei care au esuat in abandonarea fumatului folosind pastilele de Nicorette Freshfruit 2 mg vor folosi Nicorette Freshfruit 4 mg. In caz contrar, trebuie folosite pastilele Nicorette Freshfruit de 2 mg.

Majoritatea fumatorilor au nevoie de 8-12 pastile pe zi. Durata tratamentului este individualizata. Experienta clinica a aratat ca durata tratamentului este de minim 3 luni.
Doza de nicotina trebuie redusa treptat tratamentul trebuie oprit atunci cand doza zilnica este redusa la 1-2 pastile.
Utilizarea NICORETTE FRESHFRUIT 2 MG x 30 GUME pe perioade mai lungi de 1 an nu este recomandata copii: este interzisa administrarea la copii.

Tehnica de mestecare: o pastila de guma trebuie mestecata pentru a preveni efectele de dependenta la nicotina sau de fiecare data cand simtiti nevoia de a fuma o tigara. Dupa 30 minute toata nicotina este eliberata din guma de mestecat. Nicotina intra in organism direct prin intermediul mucoasei bucale atunci cand mestecati guma. Prin inghitire, nicotina este distrusa in stomac putand produce simptome neplacute de aceea nu mestecati energic. Daca veti urma cu atentie in primele zile indicatiile prezentate mai sus, va veti obisnui apoi sa mestecati corect pastilele. Aceasta va asigura cea mai buna doza de nicotina si evitarea efectelor nedorite ale unei mestecari rapide. S-ar putea sa va fie necesare cateva zile pentru a va obisnui cu gustul, dar perseverati.

1. Luati o pastila de NICORETTE FRESHFRUIT 2 MG x 30 GUME si mestecati-o incet, lasand cateva secunde intre fiecare mestecare.
2. Procedati astfel pe parcursul a 10 cicluri de mestecare si apoi lasati guma sub buza sau in dreptul obrazului pentru 1-2 minute.
3. Continuati sa mestecati de 10 ori, apoi opriti-va din nou 1-2 minute.
4. Mestecati guma Nicorette Freshfruit in acest fel aproximativ 30 minute.
5. Puteti creste frecventa mestecarilor dupa vointa atunci cand va veti obisnui cu gustul gumei.

Compozitie:
Pastile de guma de mestecat continand 2 mg nicotina.
Indicatii:
Nicorette Freshfruit va ajuta sa intrerupeti obiceiul de a fuma, prin reducerea efectelor dezabreagile pe care le intampinati in mod normal atunci cand renuntati la fumat Nicorette Freshfruit nu ofera satisfactia unei tigari si, de aceea, odata abandonat fumatul, in mod obisnuit, nu va va fi greu sa renuntati la Nicorette. Propria Dvs. vointa va determina succesul, dar terapia cu Nicorette Freshfruit si sprijinul medicului va vor fi de un real ajutor. Este important sa urmati sfaturile medicului pe perioada tratamentului.

Contraindicatii:
Nu utilizati Nicorette Freshfruit:
- daca sunteti alergic la nicotina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
- daca sunteti insarcinata sau alaptati
- daca nu fumati

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:
Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresativa medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.
Femeilor gravide si celor care alapteaza li se recomanda sa utilizeze Nicorette Freshfruit guma medicamentoasa masticabila numai dupa consultarea medicului.
Fumatul poate afecta fetusul sau sugarul si trebuie redus complet.
Chiar si in doze terapeutice, nicotina ajunge in laptele matern in cantitati suficiente pentru a prezenta un risc de afectare a sugarului. De aceea, folosirea de Nicorette Freshfruit guma medicamentoasa masticabila trebuie evitata in timpul alaptarii.

Mod de prezentare: cutie cu 30 gume.


Opinii despre Nicorette Freshfruit 2mg 30gume


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.


Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII