Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Novartis Vibrocil picaturi nazale 15ml
Economisiti
5 lei
Novartis Vibrocil picaturi nazale 15ml
opiniile clientilor
Novartis Consumer Health
19,80 Lei

14,92 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Vibrocil picaturi nazale/ 15ml

 

Indicatii:
Raceli/ rinite acute si cronice/ rinite alergice sezoniere (febra fanului) si nesezoniere/ sinuzite acute si cronice/ ingrijire pre- si postoperatorie. Adjuvant in otite medii acute.
Vibrocil curata nasul respectând fiziologia cililor vibratili si a mucoasei nazale. Prin actiunea sa selectiva asupra receptorilor alfa 1-adrenergici ai sistemului venos cavernos al mucoasei nazale/ fenilefrina exercita un efect vasoconstrictor blând care permite o decongestie rapida si durabila. Dimetindenul maleat/ un antihistaminic anti H1/ este o substanta antialergica eficace în doze mici si bine tolerata.
Contraindicatii:
Hipersensibilitate la unul din constituenti. Ca alti vasoconstrictori/ fenilefrina este contraindicata in rinite atrofice cu sau fara ozena/ la pacientii sub tratament cu IMAO sau care au întrerupt aceasta terapie cu mai putin de 2 saptamani in urma.
Efecte adverse:
In rare cazuri s-a constatat o reactie tranzitorie de uscare a mucoasei nazale.

Compozitie:
Dimetindenmaleat 0.25 mg si feniefrin 2.5 mg pentru1gr/ml solutie.
Precautii:
Vibrocil nu trebuie utilizat pe o perioada mai mare de 2-3 saptamani. Prelungirea duratei de tratament poate induce tahifilaxie/ congestie reflexa sau rinita iatrogena. Ca pentru toti vasoconstrictorii/ se recomanda sa nu se depaseasca doza prescrisa/ in special la copii si varstnici; folosirea excesiva a Vibrocil (si implicit a fenilefrinei continute) poate determina aparitia reactiilor sistemice. Se indica evitarea tratamentului cu Vibrocil in cazul hipertensiunii sau al altei boli cardiovasculare/ hipertiroidismului si glaucomului. Fenilefrina impune folosirea cu precautie a Vibrocil si în cazurile de reactie excesiva la simpatomimetice/ relevata de aparitia insomniei sau ametelii. La copii sub 6 ani se prefera folosirea Vibrocil picaturi. Sarcina si lactatie: Întrucât nu exista studii relevante/ in sarcina si lactatie se apeleaza la tratamentul cu Vibrocil in masura in care beneficiile terapeutice ale mamei depasesc posibilitatea aparitiei reactiilor adverse la copil.

Mod de Administrare:
Dupa suflarea nasului/ se aplica de 3-4 ori pe zi in fiecare nara:
Copii sub 1 an: o picatura/ preferabil inaintea meselor.
Copii intre 1-6 ani: 1-2 picaturi.
Copii peste 6 ani si adulti: 3-4 picaturi.
Se prefera administrarea in pozitie sezanda/ iar dupa instilatie capul se apleaca pe spate pentru a favoriza penetrarea.

Mod de prezentare:
Flacon 15 ml.


Opinii despre Novartis Vibrocil picaturi nazale 15ml


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.


Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII