Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Parusan Tonic energizant Zdrovit
Economisiti
18 lei
Parusan Tonic energizant Zdrovit
opiniile clientilor
Zdrovit

Producător:

Zdrovit
63,00 Lei

45,29 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Corpul omenesc este supus unui ciclu natural complet, iar situatia este identica si in ceea ce priveste parul sau care se afla intr-o faza continua de dezvoltare, urmat de stagiul de repaus si, in cele din urma, ajunge si in etapa de cadere. Caderea difuza a parului la femei este asociata, de regula , cu tulburarile hormonale sau cu o expunere dubla la provocari, cum ar fi stresul in familie si la locul de munca. Si tulburarile hormonale, de exemplu, menopauza, anticonceptionalele, sarcina, probleme tiroidene sau administrarea de medicamente destinate tratarii hipetensiunii arteriale pot constitui factori declansatori ai caderii parului. Caderea parului la femei reprezinta frecvent un subiect tabu, dar care, insa, nu trebuie acceptat in mod tacit. Samponul Stimulator Parusan este un concentrat de nutrienti care asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutritive concentrate la nivelul scalpului si al radacinii firului de par. Pe langa numeroasele ingredinte de calitate superioara (biotina, l-arginina, vitamina E) contine in mod suplimentar un extract conceput special care opreste caderea parului si accelereaz semnificativ cresterea acestuia. Aceasta concluzie a fost confirmata in urma unui studiu efectuat privind caderea parului.

 

Efecte
stimuleaza circulatia la nivelul scalpului
favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive
opreste caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului
 

Administrare
Tonic Energizant se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit.


Opinii despre Parusan Tonic energizant Zdrovit


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.


Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII