Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Sensilab Butifar 60cps
Sensilab Butifar 60cps
opiniile clientilor
Sensilab

Producător:

Sensilab

98,13 Lei

* Prețul include TVA
produs indisponibil
Doresc să fiu informat când va fi disponibil

*
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Caracteristici:

Butifar este soluția potrivită pentru toți cei care au tulburări digestive. Conține acid butiric care permite celulelor din tractul gastro-intestinal să se regenereze/ în plus/ favorizează absorbția apei și a sodiului înapoi în sânge/ fapt ce ajută la prevenirea deshidratării.

Acidul butiric este foarte important pentru sănătatea celulelor din colon. Este un compus organic care se produce atunci când bacteriile/ prezente în colon/ descompun polizaharidele neamilacee care sunt introduse în intestin prin alimentele pline de bacterii. Capsulele Butifar conțin sare sodică din acidul butiric (butirat de sodiu)/ protejată printr-un set de lipide speciale brevetate care permite eliberarea controlată a butiratului de sodiu de-a lungul întregii lungimi a intestinului subțire și în special a colonului.
Capsulele Butifar conțin sare sodică din acidul butiric (butirat de sodiu)/ protejată printr-un set de lipide speciale brevetate care permite eliberarea controlată a butiratului de sodiu de-a lungul întregii lungimi a intestinului subțire și în special a colonului.

Capsulele inovatoare se dizolvă abia în intestin/ nu în stomac/ unde vindecă celulele intestinale iritate/ regenerează și reglează funcționarea acestora.

Indicaţii:
- diaree frecventă/
- constipare/
- balonare/
- dureri în zona abdominală
- au sentimentul de intestin incomplet eliberat
Ambalare:

60cps


Opinii despre Sensilab Butifar 60cps


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII