Contact
0786013310 / 0233733722
Despre noi Intreaba
FARMACISTUL
Prospecte si
termeni medicali
Sensilab Urifar Inko 60cps
Sensilab Urifar Inko 60cps
opiniile clientilor
Sensilab

Producător:

Sensilab

106,83 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ
CURIER RAPID
- Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere
  • Îmbunătățeşte rapid activitatea vezicii urinare slabe

  • Potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei

  • Combinație testată de ingrediente active

  • 100% natural

Urifar este un supliment alimentar care are scopul de a reglementa buna funcționare a tractului urinar pentru eliminarea naturală a urinei. 

 

Urinarea și incontinența urinară

Urinarea este fenomenul apărut în urma bunei funcționări a tractului urinar și reprezintă eliminarea controlată a urinei. Incontinența urinară apare atunci când are loc urinarea necontrolată (în picături sau în întregime).

Incontinența urinară poate fi împărțită în mare în:

- incontinența urinară de efort care este rezultatul slăbirii mușchilor pelvieni și a mușchilor interni ai sfincterului (rezultatul a două sau mai multe eliminări sau a unor cantități prea mari).

- incontinența urinară de urgență sau o vezică urinară hiperactivă cauzată de contractarea necontrolată a mușchilor de pe pereţii vezicii urinare.

- incontinența urinară mixtă care reprezintă combinația incontinenței urinare de efort cu cea de urgență. 

 

Cine este afectat de urmările incontinenței urinare?

Deși este reprezentată mai des la persoanele de vârsta a treia această afecțiune poate fi prezentă în toate etapele vieții. Este cunoscut faptul că incontinența urinară afectează de două ori mai multe femei decât bărbați. În consecință putem spune că o femeie din trei are probleme cu incontinența urinară de-a lungul vieții. În plus/ este îngrijorător și faptul că 70% dintre oamenii care suferă de afecțiunea menționată nu apelează la ajutorul medical. 

Care sunt cele mai frecvente cauze și probleme ale incontinenței urinare?

Incontinența urinară poate să apară ca urmare a stresului/ afectării sistemului urinar sau a coloanei vertebrale și a medicamentelor ale căror reacții adverse au impact asupra funcționării vezicii urinare. Cel mai adesea este rezultatul factorilor de îmbătrânire care afectează negativ mușchii vezicii urinare și perturbă echilibrul hormonal.

Problema poate fi mult mai complexă deoarece oamenii care au această problemă de obicei țin această problemă în sinea lor și se izolează de societate/ în plus mersul prea des la toaletă afectează calitatea somnului.

 

Sfaturile Sensilive

Cum ne putem ajuta singuri?

În soluționarea incontinenței urinare se recomandă reducerea excesului de greutate/ renunțarea la fumat/ consumarea a cel puțin 2 litri de lichide pe zi și eliminarea regulată a apei/ chiar dacă aparent nu simțim nevoia.

În plus/ problema poate fi atenuată prin administrarea preparatului Urifar Inko care conține o combinație de extracte fără grăsimi de semințe de dovleac și izoflavoni din soia.

Combinația patentată de extracte fără grăsimi de semințe de dovleac și izoflavoni din soia are un efect direct asupra relaxării mușchilor de pe pereţii vezicii urinare. În plus/ îmbunătățește funcționarea mușchilor pelvieni și a sfincterelor interne la femei. Preparatul are/ de asemenea/ un efect pozitiv asupra echilibrului hormonal.

 

Despre ingrediente 

CONȚINUT (în 2 capsule): EFLA® 940 extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo): 525 mg/ SoyLife® extract de semințe de soia (Glycinem max): 75 mg.

INGREDIENTE: extract de semințe de dovleac (Cucurbita pepo) și extract de semințe de soia (Glycinem max)/ gostilo: Amilogel K® (amidon modificat fizic pe bază de amidon de porumb)/ capsule: hidroxipropilmetilceluloză (HPMC)/ coloranți: dioxid de titan (E171) și oxid galben de fier (E172).

 


Opinii despre Sensilab Urifar Inko 60cps


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.Comanda acum si esti inscris automat in concurs
VEZI PREMII