Farmacia Alfa este visul împlinit al unui farmacist: de a putea oferi fiecărui pacient care ne trece pragul grija și alinarea pe care le-o dăruiești celor din familia ta, atunci când sunt în suferință.

Pe vremea când a fi farmacist nu însemna target, discount și marketing, ci cum poți fi mai bun, cum poți deprinde mai multe cunoștințe pe care să le pui în slujba celorlalți, mi-am dorit să am propria mea farmacie și oamenii de care să mă leg, să le câștig încrederea și să trudesc la menținerea stării lor de bine. Mi-am dorit să pot intra într-o farmacie, iar profesionistul din fața mea să mă pună pe primul plan și să mă trateze ca și cum îi sunt cea mai dragă ființă.

Cu acest crez am deschis prima farmacie, în 2004, la Pildești, un loc cu oameni minunați, în județul Neamț. Și pentru că firma trebuia să aibă un nume, Alfa a devenit sinonimul pentru „farmacia lui Alice”. Sau pentru că Alfa este începutul a toate...

20.09.2004 a fost ziua în care primul pacient a pășit în Farmacia Alfa de la Pildești. Și pentru că atunci când pui la un loc suflet și multă muncă apar și roadele, treptat Romanul și localitățile din jur au început să împărtășească crezul nostru: Gherăești (2006),Roman 1 (2007), Roman 2 (2012), Cotu Vameș (2015), Săbăoani (2017).

Nimic din toate acestea nu le-aș fi putut realiza singură: Dumnezeu mi-a scos în cale și mi-a adus aproape oameni minunați, pasionați, profesioniști, mâinile mele drepte: echipa de farmaciști și asistenți Alfa.
Oameni în care mă regăsesc, oameni în care am investit încredere și care, prin munca și dăruirea lor, au făcut ca, într-o lume farmaceutică plină de lanțuri naționale, noi să avem locul nostru și mai cu seamă PACIENȚII noștri.

Și pentru că vremurile se schimbă și online-ul devine o parte din existența noastră, am hotărât să deschidem și aici o punte către voi, viitorii noștri pacienți.


Nu suntem cu siguranță singurii care vor să își capteze atenția, dar ne vom strădui să fim cei mai buni pentru tine: cu sfaturi, cu medicamente din cele mai variate și în condiții financiare cât mai avantajoase și mai presus de toate, cu suflet: te vom trata ca pe cel mai important membru al familiei noastre. Ne bucuram să te cunoaștem și îți spunem „Bun venit în Farmacia Alfa!”

Cu prețuire,
Alice Antoce
Farmacist specialist