Dacia Plant Ceai fenicul 50gr
Momentan acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Detalii
Ceaiul de fenicul este recomandat pentru reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului gastrointestinal, imbunatatirea digestiei si cresterea secretiei de lapte la lauze.
Ingrediente: fenicul (Feniculum vulgare) - fructe.
Contribuie la:
- reducerea balonarii si a spasmelor, care apar la nivel intestinal (la copii si adulti);
- mentinerea in limite normale a florei bacteriene din intestin;
- imbunatatirea digestiei;
- mentinerea sanatatiii tractului gastrointestinal;
- normalizarea secretiei de lapte la lauze;
- decongestionarea cailor respiratorii.
Contraindicatii: Sarcina, intoleranta la fenicul.
Mod administrare:
- pulberea cu administrare sublinguala - planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10 -15 minute, dupa care se inghite cu apa;
- maceratul la rece - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 minute inainte de mese;
- infuzia - se prepara din 2 lingurite cu planta adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.
Ambalare: 50g